Menu

Workshop de consiliere si orientare profesionala Slobozia-Bradului

Vă anunțăm că în perioada 26 – 29 Mai 2014 se va desfășura primul workshop de consiliere și orientare profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, inactive, aflate în șomaj, angajate sau ocupate în agricultura de subzistență din comuna Slobozia-Bradului, județul Vrancea.

Activitatea de workshop este special gândită pentru a oferi un ajutor pe piața muncii în demersurile efectuate pentru obținerea unui loc de muncă; informații relevante privind evoluția ocupațiilor, metode de îmbunătățire a CV-ului European, întrebările esențiale la interviul de angajare.

Pentru detalii suplimentare apelați gratuit între orele 08:00-20:00 de luni până vineri 0800410116, disponibil gratuit din toate rețelele mobile sau fixe.

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

Email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Link exchange - Fii vizibil!

Acest site este parte din sistemul de Link Exchange "Promovarea proiectelor europene de informare, formare si calificare in mediul online" dezvoltat de Centrul de Cercetare si Dezvoltare Sociala SolidaritateaAfla mai multe detalii despre beneficiile acestui sistem precum si conditiile de inscriere.

Newsletter

Aboneaza-te! Fii la curent cu toate anunturile proiectului precum si locurile de munca din judetul Vrancea

Vizitatori

670541
AziAzi532
Saptamana curentaSaptamana curenta19041
Luna curentaLuna curenta100001
TotalTotal6705417