Menu

A+ A A-

Adrese utile

http://www.apdrp.ro - Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) asigura implementarea tehnica si financiara a Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si a preluat în totalitate derularea si monitorizarea Programului SAPARD. Expertii APDRP vor asigura continuarea derularii Programului SAPARD pâna la finalizarea acestuia în 2009, în ceea ce priveste efectuarea platilor pentru proiectele contractate, iar pâna în decembrie 2013, vor fi monitorizate toate proiectele care au fost finantate prin Programul SAPARD în sensul respect?rii clauzelor asumate prin contractele de finan?are. APDRP este structurata la nivel judetean în 42 de Oficii Judetene, la nivel regional în 8 Centre Regionale si un sediu central APDRP.

http://www.adrse.ro/ - Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est

http://www.rural-center.org/ - CAR si-a inceput activitatea in ianuarie 2000 ca organizatie neguvernamentala infiintata de Fundatia pentru o Societate Deschisa Romania. Este membra a retelei Soros Open Network (SON), Misiunea: Crearea si consolidarea capacitatilor pentru dezvoltarea durabila a comunitatii rurale.

http://www.rural-center.org/ - Portal de solutii si servicii destinate IMM-urilor din Romania

http://www.rural-center.org/ - Portal de afaceri agricole

Email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Link exchange - Fii vizibil!

Acest site este parte din sistemul de Link Exchange "Promovarea proiectelor europene de informare, formare si calificare in mediul online" dezvoltat de Centrul de Cercetare si Dezvoltare Sociala SolidaritateaAfla mai multe detalii despre beneficiile acestui sistem precum si conditiile de inscriere.

Newsletter

Aboneaza-te! Fii la curent cu toate anunturile proiectului precum si locurile de munca din judetul Vrancea

Vizitatori

671525
AziAzi4539
Saptamana curentaSaptamana curenta28876
Luna curentaLuna curenta100001
TotalTotal6715252